Mesajları silme
- Silmek istediğiniz mesaja basılı tutun. Birden fazla mesaj silmek için Seç’e dokunup diğer mesajları da işaretleyin.
- Sil’e dokunun.
- Seçeneklerden birini seçin:
- Benden sil: Mesaj yalnızca sizin cihazlarınızdan silinir. Sohbetteki diğer kişiler mesajı görmeye devam eder.
- Herkesten sil: Mesaj sohbetteki herkes için silinir.
Herkesten silme süresi
Kendi mesajınızı gönderdikten sonraki 1 saat içinde herkesten silebilirsiniz. Kalan süre seçeneğin yanında dakika olarak gösterilir. Süre dolduktan sonra mesajı yalnızca kendinizden silebilirsiniz. Grup yöneticileri, gruptaki mesajları bu süreyle sınırlı olmadan herkesten silebilir.
Not: Gönderilen mesajlar düzenlenemez. Bir mesajı düzeltmek için mesajı herkesten silip yeniden gönderebilirsiniz.
Son güncelleme: 16 Ekim 2026
Bu bilgiler sorununuzu yanıtlayabildi mi?
Geri bildiriminiz için teşekkürler.
Üzgünüz. Aşağıdaki ilgili makalelere ya da diğer konulara göz atabilirsiniz.