Gruptan çıkma
- Grup sohbetini açın ve ⋯ menüsünden Gruptan çık’a dokunun.
- Seçeneklerden birini seçin:
- Gruptan çık: Gruptan ayrılırsınız, sohbet geçmişi sizde kalır.
- Çık ve benden sil: Gruptan ayrılır ve sohbeti cihazlarınızdan silersiniz.
Gruptan çıktığınızı yalnızca grup yöneticileri görür.
Gruptan ayrılmak yerine bildirimleri kapatmak isterseniz bkz. Sohbeti sessize alma.
Son güncelleme: 16 Ekim 2026
Bu bilgiler sorununuzu yanıtlayabildi mi?
Geri bildiriminiz için teşekkürler.
Üzgünüz. Aşağıdaki ilgili makalelere ya da diğer konulara göz atabilirsiniz.