Gizlilik ayarları
Gizlilik ayarlarını açmak için Siz > Gizlilik’e dokunun.
Görünürlük ayarları
Şu bilgilerin kimlere görüneceğini seçebilirsiniz:
- Son görülme ve çevrimiçi
- Profil fotoğrafı
- Hakkında
- Gruplar: Sizi kimlerin gruplara ekleyebileceği.
Her biri için seçenekler: Herkes, Kişilerim, Kişilerim hariç… (seçtiğiniz kişiler dışındaki kişileriniz) ve Hiç kimse. Çevrimiçi durumunda Son görülme ile aynı’yı seçerseniz, son görülmenizi gizlediğiniz kişiler sizi çevrimiçi de göremez.
Okundu bilgisi
Okundu bilgisi’ni kapatırsanız mesajları okuduğunuzda gönderen kişiye okundu tiki gitmez. Bu durumda siz de başkalarının okundu bilgisini göremezsiniz. Grup sohbetleri bu ayardan etkilenmez.
Diğer ayarlar
- Varsayılan mesaj süresi: Yeni birebir sohbetler için süreli mesaj süresi; mevcut sohbetler etkilenmez, bkz. Süreli mesajlar.
- Engellenen kişiler: bkz. Kişileri engelleme.
Gizlilik ayarlarınız hesabınıza kaydedilir ve tüm cihazlarınızda geçerlidir.
Son güncelleme: 16 Ekim 2026
Bu bilgiler sorununuzu yanıtlayabildi mi?
Geri bildiriminiz için teşekkürler.
Üzgünüz. Aşağıdaki ilgili makalelere ya da diğer konulara göz atabilirsiniz.